InterSign er producent og distributør af kundetilpassede produkter inden for digital skiltning og professionelle displayløsninger. Alle vore produkter og samlede løsninger sælges og serviceres igennem specialiserede forhandlere, i og udenfor Danmark.

Baseret på stor know-how og erfaring, tilfører InterSign væsentlig værdi gennem daglig sparring, dimensionering, produktion, softwareinstallation, test samt klargøring af skræddersyede skærmløsninger, således at implementerings- og serviceomkostninger minimeres mest muligt for alle parter.

Vi har daglig dialog på fabriksniveau med verdens største og førende producenter inden for digital skiltning og professionelle displayløsninger, f.eks. Philips og LG, så vi rent teknisk kan tilbyde det optimale setup til vores forhandlere, og vi hele tiden er opdateret på de nyeste teknologier og trends i vores branche.

Vores store netværk af specialister og eksperter, gør os bl.a. i stand til at skræddersy kundetilpassede løsninger inkl. CMS software til administration af indhold, etablere integrationer på tværs af eksisterende systemer og varetage on-site installation af den færdige løsning.

InterSign leverer Instore TV Digital Signage Kioskløsninger Wayfinding Vinduesskærme Infostandere og meget mere